Mijn nieuwe broodjes verslaving tijdens deze nieuwe lockdown? Bagels. Ik zeg het je, alles is lekkerder op een bagel. En zelfs al je niks in huis hebt om erop te smeren: zorg dat je altijd een lading bagels in de vriezer hebt liggen. Want eerlijk, stiekem heb je altijd wel wat in huis. Vandaar dit recept. Of nou, het valt natuurlijk weer amper een recept te noemen. Maar wedden dat dit broodje het thuiswerken een stuk aangenamer maakt? En als het je werkdag niet beter maakt, heb je nu in ieder geval iets om naar uit te kijken tijdens de pauze zullen we maar zeggen.

Thuiswerkbroodje: bagel met alles wat je al in huis hebt

Ingrediënten
  

  • 1 ei
  • 1 bagel
  • 1 el mayonaise
  • 1 t kappertjes
  • 4 ansjovisfilets

Instructies
 

  • eitje tot het eigeel stevig is, maar het eigeel nog enigszins vloeibaar. Bij mij duurt dat 7 minuten, maar dat verschilt nog wel eens.
  • Toast of rooster de bagel ondertussen even in de oven.
  • Smeer de bagel in met een flinke laag mayonaise.
  • Snijd het gekookte eitje in grove stukken.
  • Verdeel de ansjovis over de bagel met het ei en maak af met kappertjes en zwarte peper.